De inspiratiebron

De inspiratiebron

Hieronder het verhaal van de Canadase Kyle MacDonald wat voor ons de inspiratie is geweest om met dit project te starten.

MacDonald treft op dit moment voorbereidingen voor de verhuizing naar zijn nieuwe huis, dat hij verkreeg door een opmerkelijke ruilhandel, die begon met een rode paperclip. De 26-jarige blogger nam zich een jaar geleden voor om zijn paperclip om te zetten in een huis en zegt er altijd vertrouwen in te hebben gehad dat het zou lukken, zo meldt de BBC.

MacDonald ruilde de paperclip voor een pen in de vorm van een vis, die hij vervolgens inruilde voor een modieuze deurknop. De deurknop werd een camping gasstel, de volgende stap was een generator en hierop volgde een vaatje bier met een neon reclamebord. MacDonald doopte dit een 'party kit', waardoor hij het pakket kon ruilen tegen een sneeuwscooter.

In ruil voor de sneeuwscooter kreeg MacDonald een vakantie in de Canadese provincie British Columbia. De vakantie deed hij van de hand voor een bestelbus, die weer plaatsmaakte voor een platencontract. Het contract werd omgeruild met een jaar gratis wonen in een huis in Arizona en dit tijdelijke onderkomen werd omgewisseld voor een avond met Alice Cooper.

Opmerkelijk genoeg werd de avond met de rockster verruild voor slechts een sneeuwglobe, van de band KISS. Acteur Corbin Bernsen, verzamelaar van de sneeuwtafereeltjes, bood MacDonald voor het hebbedingetje een bepaalde rol in zijn nieuwe film. Hierop, tenslotte, besloten de inwoners van het kleine Canadese plaatsje Kipling om MacDonald een huis aan te bieden, zodat één van de Kiplingers de filmrol kon vervullen.

 

Bron: nu.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb